Ένας οδηγός για τη χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ)

Η "Νεφρική μου Διαδρομή" έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις γνώσεις και τους πόρους που χρειάζεστε, ώστε να προγραμματίσετε μια υγιή και "γεμάτη" ζωή ενώ βρίσκεστε υπό κάθαρση ή έχετε επιλέξει άλλους τρόπους αντιμετώπισης της χρόνιας νεφρικής νόσου.

Βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε

Βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να νιώσετε σίγουροι κάνοντας το επόμενο βήμα στη διαδρομή της κάθαρσής σας.

Διερεύνηση των επιλογών θεραπείας σας

Η θεραπεία δεν είναι ίδια για όλους τους ασθενείς. Ποιος τύπος θεραπείας σας ταιριάζει; Διερευνήστε τις διαθέσιμες επιλογές θεραπείας και σχεδιάστε τη δική σας διαδρομή.

Ζήστε καλά ενώ υποβάλλεστε σε κάθαρση

Μάθετε πώς μπορείτε να φροντίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία κατά τη διάρκεια της νεφρικής σας διαδρομής.

Αυτή η ιστοσελίδα υποστηρίζεται από

Χρόνια νεφρική νόσος και θεραπεία κάθαρσης

Βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε

Αφού μιλήσετε με τον ιατρό σας, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες, προκειμένου να αισθανθείτε άνετα και αισιόδοξα για να σχεδιάσετε τη διαδρομή για την αντιμετώπιση της νεφρικής νόσου. Μάθετε περισσότερα για τη χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ) και πώς επηρεάζει εσάς και τον οργανισμό σας.

Χρόνια νεφρική νόσος - εξερευνήστε τις επιλογές θεραπείας

Διερεύνηση των επιλογών θεραπείας σας

Η χρόνια νεφρική νοσος (ΧΝΝ) μπορεί να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους. Ανακαλύψτε ποια θεραπευτική πορεία ταιριάζει στις σωματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες καθώς και τον τρόπο ζωής σας, ώστε να προετοιμαστείτε καλύτερα προκειμένου να πάρετε μία απόφαση με τον γιατρό σας για τη θεραπεία σας.

Ζώντας καλά ενώ είσαστε υπό κάθαρση

Ζήστε καλά ενώ υποβάλλεστε σε κάθαρση

Για να έχετε μια καλή ζωή με τη χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ) πρέπει να κάνετε θετικές επιλογές. Μάθετε πώς μπορείτε να φροντίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία στη διάρκεια της διαδρομής σας για την αντιμετώπιση της νεφρικής νόσου και ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο.

Η ζωή με χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ)

Είστε φροντιστής ή κάποιος οικείος σας πρέπει να υποβληθεί σε εξωνεφρική κάθαρση;

Αν είστε φροντιστής ή οικείο πρόσωπο ενός ασθενή υπό εξωνεφρική κάθαρση, η ζωή σας θα αλλάξει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Γνωρίζοντας τι να περιμένετε, θα προετοιμαστείτε καλύτερα για τη διαδρομή που θα διανύσετε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τι έπεται, πώς μπορείτε να υποστηρίξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και γιατί είναι σημαντικό να φροντίζετε και τον εαυτό σας.

Μάθετε περισσότερα